Puhelimen laturit

Varmista matkapuhelimen lataus kotona ja autossa. Valikoimassa eri kaapeleita, joiden avulla liität puhelimen tietokoneeseen. Vertaa puhelimen latureita helposti netissä VERTAA. Tule sivustollemme ja löydä edullisin, toimivin ja paras puhelimen laturi. Todella kätevä verkkovirtalaturisovitin laitteille, jotka käyttävät USB-liitäntää lataamiseen.


Nykyään tuotteita, jotka käyttävät USB-kaapelia on useita ja näiden lataamiseen tarvitaan aina erillinen sovitin ja USB-kaapeli.

Tällä tuotteella voi standardi USB-liitännän ansiosta ladata kaikkia laitteita pelkästään kaapelin avulla. Ostin tämän intiin, jotta voisin jättää elektroniset laitteeni latautumaan kaappiin ( tabletti, älykello, psvita, sähkölukija, puhelin ). Virtalähde riittää silti moneksi päiväksi! Celly Turbo USB verkkolaturi 2. SAMSUNG LANGATON FAST CHARGER CONVERTIBLE MUSTA. Nettivarasto ClickPick. JUST W SEINÄLATURI USB-MUSB 2. Onko alkuperäinen laturi kateissa?


Vai tarvitsetko ylimääräisen?

Olemme koonneet laturimme tähän, jotta löytäisit helposti juuri omaan puhelimeesi tai vaikkapa tablettiisi tai muuhun laitteeseesi sopivan laturin. Osa latureista toimii V:n virralla, joten ne sopivat esimerkiksi autoon tai veneeseen. Hong Kongista voit ostaa latureita useamman kappaleen, vaikka kotiin, työpaikalle ja autoon, jolloin sinun ei tarvitse kantaa yhtä laturia koko ajan mukanasi.


Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Osta Laturi yleismalli helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Sikanopea Quick Charge 3. Aukey Dual USB Turbo Charger PA-TQC3.


MicroUSB- laturi puhelimille ja tableteille. X- Power Micro USB Travel Charger A. Langaton laturi ja teline Qi-yhteensopiville luureille. Ja nettitilauksiin ilmainen postikulu vaihtoehto!


Siinähän se riski on, että laturi jotenkin vaurioituu. Samsung Wireless Fast Charging Stand EP- . Tai sitten toisessa päässä oleva liitin, jos se jää jonkin alle. Tuskin siitäkään suoraan mitään vaaraa aiheutuu, mutta se on kuitenkin mahdollista.


Puhelimissa yleistyy niin kutsuttu pikalataus. Viime vuonna kävi ilmi, että jotkut uudentyyppiset usb-sovittimet ja .

APPLE POWER ADAPTER EXTENSION CABLE. Alle kpl nettivarastossa. Koska ainakin omalla kohdallani laturin käyttöikä on ollut pidempi kuin itse puhelimen. Vanhoja latureita käytetään sitten vähän .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje