Uprofiili muovi

Profiili on polykarbonaattia ja sitä käytetään kennolevyjen päissä suojaamassa alumiini ja tiivisteteippiä, joka asennetaan levyyn. Muovilistoihin kuuluvat kaikki kovasta muovista tehdyt listat. Profiileja ovat erikokoiset ulkokulmalistat, U -listat, sisäkulmalistat sekä johtokotelot. Ulkokulmalistoja on saatavana 10xkoosta aina 50xkokoon.


Väreinä ovat valkoinen, harmaa, musta sekä ruskea. Kiinnitysprofiilit ( U -lista 2cm) PC.

Muoviset lattaprofiilit - Polystyrene strips. Muovinen neliötanko - Polystyrene square profile. PVC 1M - Muovilistat ja. U - PROFIILI 15X15MM VALK.


Eipä hätää, sillä meillä on suuri valikoima erilaisia metallisia ja muovisia listoja, joilla saat viimeisteltyä siistin ja näyttävän lopputuloksen. Valikoimamme kattaa eri käyttötarkoituksiin suunnitellut, eri materiaaleista valmistetut ja kaiken pituiset laadukkaat listat kaikkeen viimeistelyyn. Tutustu kattavaan valikoimaamme! Tiivisteprofiilien käyttökohteita ovat mm.


U -Kumit ja Letkut, sivu 19.

Mikäli sopivaa profiilia ei löydy, valmistamme työkalun, jolla tarvettasi vastaava profiili voidaan valmistaa. Eltete lattalista Suojaa ja erottele. U - profiili vaimentaa erinomaisesti tuotteisiin kohdistuvat iskut.


C-profiili, suojaa pyöreät kulmat. Sopii erinomaisesti valaisevien linjojen luontiin ilman kiinnikkeiden käyttöä. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Enimmäiskuormitus: kg (laskennallinen arvo, ei takuuta).


Kannakkeessa on ruuvinreiät, ja se kiinnitetään seinään soveltuvilla ruuveilla ja . Leveydet tai 17mm, sopii . Toimittajan tuotekoodi 2. Hover over image to Zoom. Tuottaa hyvän valaistuksen hyllyjen ja kaappien alle. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Profiili tehostaa jäähdytystä, kupu antaa lisäsuojan ja mahdollisuuden vaihdella valokuviota sekä tarvittaessa hyvän varjostuksen. Uuden keittiömme alasokkelien alareuran viimeistelin valkoisella U - muovilistalla ja on muuten siisti kuin sika pienenä :-) Samasta paikasta löytyy sitäkin.


Vinkkinä vielä: Etolasta löytyy myös muovista. Tuokin ehkä voisi kelvata, mutta mieluiten .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje