Lasinen maustepurkki

Tässä kattava kuuden maustepurkin setti. Valmistusmateriaaleina ruostumaton teräs sekä lasi. Purkeissa on kussakin kolme erilaista sirotus-astetta ja lisäksi neljäs asetus sulkee purkin hermeettisesti pitäen aromit sisällä. Purkin sirotinosa on muovia. Food Safe -sertifioitu, voidaan pestä astianpesukoneessa.


Materiaali: säilytysosa lasia, sirontinosa muovia ja korkki ruostumatonta terästä.

MAUSTEPURKKI LASINEN METALLIKANSI. Ladataan kuvan suurennosta. Lisää ostoskoriin Tallenna ostoslistaan. DOLD annossirotin, kirkas lasi , ruostumaton teräs . Sisältö on helppo nähdä riippumatta siitä, missä purkki on.


Materiaali, Lasi ja metalli. Maustepurkki , Riihimäen lasi. Pakkauksen paino, 2g .

Jyväskylä: Kokkola: Lempäälä: Seinäjoki: Vaasa: Saatavuustieto viitteellinen. Lasinen maustepurkki metallikannella. Tuoreimmat tarjoukset ja . Tuotteen voi puhdistaa astianpesukoneessa. Heirol maustepurkki teräskannella.


Kaapista löytyi puhdas lasinen maustepurkki , joka sopi sienten säilyttämiseen ja mahtui käsilaukkuuni. Päätin pukeutua mahdollisimman naiseksi. Periaatteessa se oli samanlaista kuin Reiskaksi naamioituminen, piti vain rakentaa itselleen vaihtoehtoinen identiteetti.


Meikit ja tiukan, kimaltavan paidan olin . Eikö se kosteus nouse nimenomaan ylöspäin ja näinollen purkin. Ilmoita asiaton kysymys . Miten se sieltä oikein häviää? Vihreä lasi, ruskea rypyläreunainen muovikorkki, korkeus 11cm, käytetty. Karhulan lasi, vanha lasinen maustepurkki , A218.


Valkopippuri R kaneli R sitruunapippuri K( näyttää K:lta mutta voi olla huono R), nelimauste R maustepippuri R1 valkosipulipulveri R korkeus 9cm ja 13cm, merkit pohjassa, ilmoita tilatessasi minkä purkin tahdot, käytetyt. Meira, Kockens, lasinen maustepurkki , tyhjä, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje