Husqvarna 2000 ompelukone ohjekirja

HUSQVARNA VAPENFABRIKS Ab. Tämä tarina päättyi hyvin. Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta? Husqvarna Ompelukone käyttöopas.


Mukana seuraa suomenkielinen hyvin kuvin varustettu käyttöohje.

TÄLLÄ KONEELLA VOI OMMELLA MYÖS NAHKAA! Koho-ompeleen ja muutaman koriste- ompeleen kohdalla vaan maininta että neulaa tarvitaan ko. Aseta lankarulla lankatappiin. Vie lanka langanohjaimeen. OMPELUKONE – KONEEN KÄYTTÖ JA OMPELEMINEN.


Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta. En tiedä miten vanha tuo kone on kun ostin sen käytettynä.

Mut uskoisin sillä olevan ikää ainakin lähemmäs 20v jos ei ylikin. Saat verkkokaupastamme ompelukoneet ja tarvikkeet kätevästi kotiin! Kaikki yli 30€ tilaukset ilman toimituskuluja!


Nyt useimpiin ompelukoneisiin ja saumureihin kattava tarvikepaketti kaupan päälle! Brother SuperAce hinta 70. Pystyteräleikkuri hinta 80-. Tekstiilityön opettaja testasi ohjekirjan selkeyttä napinläven ompeluohjeita seuraamalla. Samankaltaisia tuotteita.


Serenade Suomenkielinen ohjekirja ja tarvikke. Kone itseasiassa toimii, meillä ollut vain koristeena. Käyttöohje , neulat tallessa.


Janome, huollettu ja painaa kuin synti, metallirunkoinen. Ei koskaan surraa tyhjää ja ompelee miten. Langan pujotuksen jälkeen. Eli mekaanista umpirautaa.


Ja säädöt on ohjekirjassa vain ohjeita, etenkin jos konetta ei ole huollatettu aikoihin.

Koneessa on piirikortti joka ohjaa tikkien muodostusta elektronisesti. Muut tarvikkeet ja varaosat, Keski-Suomi, Myydään € elo 16:51.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje