Piparjuuritahnan valmistus
Kotitekoinen piparjuuritahna. Meidän isälle piti aina tuoda Saksasta piparjuuritahnaa. Pienenä en voinut käsittää, miksi joku haluaisi vapaaehtoisesti syödä jotain niin kauheaa, mutta toisaalta mitäpä minä nyt lapsena syömisen iloista muutenkaan ymmärsin. Uusimmat, Kommentoiduimmat, Suosituimmat, Tähtiluokitus. Juuresta valmistettu pakkaus voi tosin aiheuttaa jopa lieviä palovammoja. Usein kuitenkin wasabitahna onkin värjättyä piparjuuritahnaa. Ainekset sekoitetaan keskenään ja annetaan olla jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua. Juurekset on nyt parhaimmillaan ja kotimaisia, puhtaita juureksia kannattaa hyödyntää. Vaikka kaikkia ei kasva kotimaassa niin yritetään mahdollisimman pitkälle kuitenkin. Tässä on yksi hieno resepti mikä sopii aivan pieneen ilta naposteluun suklaan tai chipsien tilalle tai ruokapöytään lisukkeeksi, alkupalaksi. Kuumenna uuni 1asteeseen. Kuori ja paloittele punajuuret. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, kaada keitinvesi pois ja soseuta pu...