Työpöytä kokoontaitettava

Toughbuilt taitettava apupukki 5kg kpl. Kokoontaittuva -tyopukki-150kg. Toimituskulut alkaen 90€. Vankka ja tukeva metallirakenne, pöytä kestävää MDF-levyä.


Poikkipalkeissa reiät työkalujen säilytystä varten.

Keter- työpöytä on helppo ja nopea pystyttää. Työpöydän jalkojen korkeutta voi säätää. Alaosan työkaluhyllyllä voi kuljettaa useimmin tarvittavat työkalut mukana.


Veroton: 13€ ALV 17€. Jälkitoimitus ylimeneville tilauksille. Tuote toimitetaan jälkitoimituksena. Jaloissa integroidut säätimet. Kuvan työkalut ja puuosat eivät kuulu toimitukseen.

Tukevarakenteinen, kokoon taittuva AXA- työpöytä. Maksimikiritysalue: noin cm. Liukuva pöytä pöytäpuusta on erittäin kätevä käyttää sen liikkuvuuden ja mahdollisuuden taittaa metalli kannattaa. Suurin osa valmistajista työpöydän pöytälevy on . Tukeva työpenkki, tai teollisuuteen tarkoitettu korkeussäädettävä työpöytä , ovat erinomaisia apuvälineitä teollisuudessa, työpajassa, varastossa tai verstaassa.


Käytännöllinen työpöytä monipuolisilla säädöillä. Voidaan käyttää myös katkaisusahan jalustana. Putkipuristin ja viilapenkki. Pöytälevyn vahvuus mm . Säädettävä työleveys 240mm - 330mm. Työskentely on miellyttävää kunnollista tukea antavalla työpöydällä, joka on varustettu kätevillä puristimilla työkappaleen kiinnittämistä varten.


Lovetun muovisen tuen ansiosta myös putket pysyvät paikoillaan. Ostat työpöydät ja nokkakärryt Stayprolta hyvään hintaan ja nopealla toimituksella. Pöydän korkeutta on helppo säätää ja cn . Monikäyttöinen: Pidennysosa suurille työkappaleille.


Sahausopas pyörö- ja pistosahoille.

Tukikiskot helpottavat työkappaleen kiinnitystä kiristyslevyjen väliin. Näytä kaikki vaihtoehdot. Pituuskasvun myötä ei ole tarvetta istua huonosti. PÅHL-kirjoituspöydän jalkojen korkeutta on helppo muuttaa, jolloin se sopii käyttöön myös lasten kasvaessa.


Valitse jalkoihin suosikkivärisi ja täydennä pöytä hylyllä, jonka avulla läksykirjat pysyvät aina oikeassa paikassa. Tukeva kokoontaitettava pöytä, jossa kaksi kampea. Taittopöydät ovat kätevä ratkaisu juhliin ja erilaisiin tapahtumiin.


Meiltä löydät kokoontaitettava pöytä, taittopöytä puutarhaan, muovinen sekä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje