Pistekiinnityshelat

Tilanjako-ovet,välitilanlasit,takan ja uunin eduslasit,kaidelasit ja laminoidutlasit. Sisustuspeilit,peililiukuovet,kokolasikaiteet,kokolasikaide,saunanlasiseinät,Dry Step termomatto ja eristyslasit. Pistekiinnityshelat - Lasinkiinnityshela.


Lasin pistekiinnityshelat , tasaisille- ja pyöreillepinnoille. Lasin kiinnityshela malleja on paljon sekä materiaali ja värivaihtoehtoja. Lasitus voidaan tarvittaessa myös saumata silikonilla. Valittavissa on eri kokoisia, korkeuksisia sekä korkeussäädettäviä pistekiinnitysheloja.


Kiinnikkeiden ja lasipulttien valikoima on laaja ja huomioi eri rakenteissa olevat . Laaja valikoima pistekiinnitysheloja. Lisää pistekiinnitysheloista verkkokaupssamme. Ammattitasoiset pistekiinnitysjärjestelmät lasin turvalliseen kiinnittämiseen.


Suorakantaiset pistekiinnityshelat. Roca Industry on suunnitellut, kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut laatutuotteita teollisuus- ja veneilykäyttöön lähes neljä vuosikymmentä. Kaidelasihelat, Rst-kaiteet, kaide, rst-kaide, ruostumaton, pistekiinnityshela, kaidelasihela, teräs AISI 30 Sastamala Kaide elementti, elementit, käsijohteet.


JB- pistekiinnityshelat lasijulkisivujen kiinnitykseen. PISTEKIINNITYSHELAT , myyd 17. Toimivan tilan taustalla. Valmistamme ja maahantuomme sisustus- ja näyttelyrakenteita.


Tuotevalikoimamme monipuolisuus ja korkealaatuisuus sekä vuoden kokemus alalta antavat mahdollisuuden toteuttaa vaativammatkin suunnitelmat. Lasikaide ilman tolppia – esteetön näköala. Kaide antaa ilmavuuden tunteen eikä vie tilaa lattiapinnasta, mitä moni arvostaa. Asennus pistekiinnitysheloilla tai alumiiniprofiiliin. Meidän tolpattomat kaiteemme voidaan asentaa . Lukitusjärjestelmä on piilossa koneistokotelossa.


Cs MAGnEo, sisältää lukituslaitteen, DoRMAn harjattua ruostumatonta terästä. MAnEt- pistekiinnityshelat. Liikeilmaisimet helpottavat liukuovien . Tarkemmat lasihelojen tuotekuvaukset ja mitat verkkokaupssamme.


Tähän lasin kiinnitystarvikkeet. Kaidekiinnitysjärjestelmät ja helat: tolpat, pistekiinnikkeet, pistekiinnityshelat , kaidejärjestelmät, lasikaidejärjestelmät, kannakkeet, lasien yhdistäjähelat;. Lasiseinien ja lasiovien helat: lasikiinnitysjärjestelmä, lasihyllynkannattimet, lasituslistat, lasioven sarana, lasiovihelat, . Pidike on suunniteltu helpottamaan lasipaneelien asentamista täydellisen suoraan linjaan. LVK- Haarukka-avain upotettavalle pistekiinnikkeelle. Sopivat helat jokaiseen kiinnitystarpeeseen Lasistamo Helsinki Oy:ltä Meiltä löydät helat niin suihku- ja lasiseinien kuin liukuovien ja lasihyllyjen kiinnitystä varten.


Käytetään lasilevyn kiinnittämiseen puutolppaan. Kiinnikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä SS316.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje