Abloy pintalukon asennus

Lukkojen ja painikkeiden toimivuus on syytä tarkistaa määräajoin. Kaikki oikeudet pidätetään. Nykyaikaiset lukot ovat fyysisesti vahvoja ja kestäviä, ne takalukittuvat automaattisesti ja ovat lisäksi helppokäyttöisiä. How to remove door lock handle VW Golf Mk Jetta, Bora in steps - Duration: :06. Se on helppo asentaa , koska lukkoa varten ei tarvitse tehdä syvennystä ovilehteen.


Käytetään ulosaukeavissa.

Vääntimen asennus on yksinkertaista, pidät vain huolen että helaruuvien reiät osuu kohdakkain lukkorungon reikien kanssa ja pujotat vääntimen . Helppo asentaa ja voidaan sarjoittaa asiakkaan vanhaan avaimeen. Pintalukko vajaan, mökkiin tai varastoon. Jos uppolukkoa ei voida käyttää, voit asentaa oveen pintalukon. Tämä voi olla tarpeen alle mm:n paksuisissa ovissa.


Näin ohuissa ovissa uppolukon edellyttämä syvennys heikentäisi oven rakennetta liikaa. Tavallisesti niitä käytetään . Klikkaa tuotekuvaa avataksesi asennusohjeen. Useamman lukon sarjoitus samaan sarjaan ilman veloitusta.

Siellä lukkopesässä on sellainen koukku joka muistuttaa pientä kuusiokoloavainta. Se jousi on siellä samassa reiässä missä sen koukun pääkin. Saman tapainen kuin kuulakärkikynässä.


Jousen tehtävä on työntää sitä koukkua ylös reiästä. Tuo koukku on herkkä katkeamaan siitä kulmasta ja silloin lukko . Ennen lukkoliikkeeseen menoa, tulosta oheinen muistilista, johon merkitset tarvittavat ovien tiedot ostostasi varten. Ohessa asennusohjeet sekä . Vääntönuppi parvekeoviin joissa pitkäsalpalukitus ja ovaali asennusreikä. Pintakäsittelyt: kromi CR satiinikromattu HCR.


Tämä lukko on tarkoitettu 1-lehtisiin oviin (eikä sovi suoraan 2-lehtisiin parioviin, kuten autotallin oviin). Sisältää mustan lukkonrungon RI2(tulee oven sisäpuolelle) ja kromatun avainpesän ( ulkopuolelle). Lukon sarjoitus on teetettävä erikseen. Abloy RI0pintalukko esim.


PG00 kromi tai satiini.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje