Riisipuuro kahdelle

Mutta ihanaa kun maistuu kylmänäkin! Kananmunaton, kasvisruoka. Reseptin tekijä: isabella. Riisipuuro tekee joulun monessa kodissa.


Tällä ohjeella valmistat reilun kattilallisen ihanaa herkkua! Kiehauta vesi ja lisää riisi. Lisää maito ja keitä hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen noin.


Päälle ripottelin kanelia sekä paahdettuja mantelilastuja. Sytytin tuikun kirpparilta löytämääni lasipurkkiin, selailin Kotivinkin uutta joulunumeroa ja söin riisipuuron kylmän soijamaidon kera. Tarjoiluvaiheessa asettelin päälle pienen määrän mantelilastuja, . Ihana rauhallinen aamuhetki! Mittaa vesi ja riisit kattilaan.


Tarjoa puuron kanssa kanelia ja sokeria, tai esimerkiksi luumukiisseliä. Voitele pienehkä uunivuoka margariinilla. Laita vuokaan riisit, maito ja ripaus suolaa. Anna muhia miedolla lämmöllä . RIISIPUURO Kahdelle resepti.


Valmista puuro mittaamalla riisit, vesi ja suola kattilaan. Sekoita kevyesti, ja anna puuron tekeytyä miedolla lämmöllä n. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää puuroriisi ( pienennä levyn lämpötilaa). Lisää loppuvaiheessa ripaus suolaa ja lorauta mansikka hunajaa.


Tattaripuuroa, kaurapuuroa, riisipuuroa , you name it. Huuhtele riisit siivilässä kylmällä vedellä. Tuttu riisipuuro tuunataan kookosmaidolla, jolloin puurosta tulee ihanan pehmeän makuinen. Uunimuna ja kinkkua ( kahdelle ). Näin vältyt puuron sekoittamiselta.


Pehmeä ja mieto kookosmaitoon keitetty riisipuuro maistuu kaikille. Joulunpyhinä on kerrankin aikaa syödä. Tuunaa riisipuuro kookosmaidolla ja herkuttele piparkakkuvohveleilla joulunpyhien brunssipöydässä. Välimuistissa Samankaltaisia Arvio: - ‎arvostelua - ‎t - ‎Kaloreita: 2Maidoton ja vegaaninen riisipuuro syntyy kookosmaidosta ja puuroriisistä. Tiesittekö että eilen (.) vietettiin riisipuuronpäivää (ainakin mikäli Hesarin NYT -liitteeseen on uskomista)?


Ajoitus oli sopiva, sillä kerroin vastikään kokeilevani riisin takaisinottoa ruokavaliooni. Lähdin liikkeelle riisipuurolla , ja viimeisen kahden viikon aikana kookosmaidon ja veden seokseen keitetystä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje