Eteisen komerot

Säästä aikaa poiminta- ja kuljetus- palvelumme avulla. Lue lisää poiminta- ja kuljetuspalveluista. Me voimme hoitaa kokoamisen puolestasi. Kaikkea ei tarvitse maksaa kerralla.


Eteisen sisustus lähtee eteisen kalusteista ja eteisen matoista.

Katsasta Sotkan vinkit eteisen sisustuksen suunnitteluun! Vaatekaappi liukuovilla on erinomainen ratkaisu esimerkiksi silloin, kun kotiin on tarvetta saada uusi kaappi makuuhuoneeseen tai eteisen kaappi. Komero on oivallinen ratkaisu myös lastenhuoneeseen, koska sinne voidaan sijoittaa tekstiilien lisäksi kätevästi esimerkiksi leluja seuraavaa leikkikertaa odottamaan.


Tyylikäs vaatekaappi on sisustuksen näkyvä osa. Meiltä myös lisätarvikkeet kuten hyllyt ja laatikostot sivustolla JYSK. Ei ennakkomaksuja – Voit maksaa vastaanoton yhteydessä joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla!


Kaikki tilaukset toimitetaan Helsingin alueille ilman postikulut – huolimatta tilauksen suuruudesta.

Käytämme toimitukseen aina omistautuneita kuljettajiamme, jotta huonekalusi pääsevät turvallisesti perille. Askossa on useita erilaisia ja erikokoisia komeroita. Valikoimassa on klassisia sekä moderneja vaihtoehtoja.


Mittatilauksena valmistetut kotimaiset eteisen kaapit sopivat sisustukseen ja paikoilleen. Niillä pidät eteisen siistinä ja järjestyksessä. Tuotevertailu (0) Muistilista.


Mega 2-osainen vaatekomero. Tarjoamme vaatekaappeja erilaisilla mitoilla, tyyleillä ja materiaaleilla. Tule ja valitse itsellesi sopiva vaatekaappi. Valikoistamme löydät liukuoviset vaatekaapit, nurkkavaatekaapit, puisia sekä kalustelevystä valmistettuja vaatekaappeja. Säilytystilaa ja komeroita ei voi ikinä olla liikaa!


Liukuovikaapistot antavat kotisi säilytysratkaisuille uuden ulottuvuuden ja hyödyntävät tilan tehokkaasti. Komerovaihtoehtoja löytyy niin eteistiloihin kuin makuuhuoneeseen, . Hanki optimaalinen säilytystila eteiseen Veda-vaatekaapilla. Olemme valmiina auttamaan sinua tuomaan järjestyksen arkeen.

Riippumatta siitä, mihin kodin huoneeseen tarvitset säilytystilaa, voit saada harkitun vaatekaappiratkaisun Kvikistä. Liukuovilla tai saranaovilla varustetut vaatekaapit makuuhuoneeseen. Tilavat ja joustavat vaatekaapit eteiseen tai kodinhoitohuoneeseen. Meillä tosi kapea eteinen , eikä sinne todellakaan mahdu kovin kummoisen leveää vaatenaulakko-kaappi yhdistelmää.


Käytännöllistä säilytystilaa lastenhuoneeseen tai toimistoon. Nopeasti kotiin toimitettuna. Peiliovet tuovat lisäksi tilan tuntua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje