Silver mist four reasons

Markkinoiden ensimmäinen hiuksiin jätettävä hopeasuihke. Hoitaa, rakennepaikkaa ja selvittää. Taittaa epätoivottuja keltaisia sävyjä vaaleista, vaalennetuista, raidoitetuista ja harmaista hiuksista.


Silver Mist on siis markkinoiden ainoa rakennepaikkaava hopeasuihke vaalennetuille hiuksille. Tästä olikin joskus puhetta täällä mun blogissa, kun joku lukijoistani kehui tätä. Tämä on siis tosi hyvä tuote niille, joilla on mun lailla ongelmia pitää se blondi kuontalo kauniin sävyisenä :) Tosin varoituksen . Sisältää suoraväripigmenttiä joka poistaa keltaisuuden. Vahvistaa huokoisen hiuksen . Suoraväripigmenttiä sisältävä suihke sopii vaaleille, vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille.


Uudistava kasviuute palauttaa hiusten elinvoiman ja kiillon. Tuotteessa on UV- ja lämpösuoja sekä vaniljalla maustettu valkoisten kukkien tuoksu. Silver -sarjan tuotteet sopivat vaaleille, vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille. Silver -tuotteissa on UV-suoja, hoitosuihkeessa myös lämpösuoja. Hoitosuihke vaaleille, vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille.


Poistaa epätoivotun keltaisuuden. FOUR REASONS Silver Mist Siis voiko olla parempaa keksintöä? Suihkutettava hopeahoitoaine.


Rakennepaikkaava hoitoSUIHKE, joka sisältää keltaisuutta taittavia pigmenttejä! Tähän oon kyllä ihan koukussa, välillä ruiskin sitä kuivaankin tukkaan ku oon niin inskuna tästä aina . SILVER – kirkastaa ja taittaa keltaisuutta. Hiuksiin jätettävä, rakennepaikkaava hopeasuihke.


Sopii vaaleille, vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille. Удаляет медные и желтоватые оттенки. Подходит для светлых и седых волос. Комплекс Dry Hair возвращает жизненную силу поврежденным и химически обработанным волосам, защищает их от вредного воздействия.


Okei, myös hyvät kokemukset. Mä oon käyttäny kans ton merkin suihkittavaa hoitsikkaa, mutta sitä violettia versiota SilverMist (ihana nimi3). Vaaleaa hiusväriä kirkastava ja keltaisuutta poistava hopeasuihke vaaleille, vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille. Sitruksella maustettu pehmeän oliivinen tuoksu. Violettipigmenttiä sisältävä . Violettipigmenttiä sisältävä hoitosuihke vaaleille hiuksille.


Профессиональные средства ухода за лицом и волосами с доставкой в Россию, Латвию, Литву и Финлядндию. Мы выбрали для Вас только лучшие мировые бренды! Four Reasons Repair Shampoo 300ml.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje