Sähkösavustin hong kong

Sähkösavustin , ruostumatonta terästä. Sisältää savustusritilän, tarjottimen savustuslastuille, rasvapellin sekä vastusyksikön. Savustuspuruja käyttämällä voidaan käyttää savustukseen, ilman puruja laite.


Rebel Pipe Smoker sähkösavustin. Tehokkaalla sähkösavustimella valmistuu herkullista kalaa helposti ja turvallisesti! Tällä sähkökäyttöisellä putkisavus.

Sopii avotulelle, kaasupolttimelle ja kaasugrillin sivupolttimelle. Savustusastian sisällä on rasvapelti ja savustusritilä. American Barbeque monitoimisavustin toimii niin perinteisenä hiiligrillinä kuin savustimenakin. Ei sovellu puiden polttoon. Laitteella voit savustaa ja grillata niin kesällä kuin talvellakin.


Asentamalla vastuksen laitteen runko-osaan laite toimii savustimena, jolla loihdit maistuvat kala- ja lihaherkut savustettuja kasviksia unohtamatta. Vastus kansiosaan asennettuna . Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja ostoksille!

Savustusrasialla saat ruokaasi savuaromin myös grillatessasi kaasu- tai hiiligrillillä. Rasia täytetään savustuslastulla ja laitetaan grilliin kalan tai li. Monikäyttöinen vahvasta teräksestä valmistettu iso savustuslaatikko kaikenlaiseen savustamiseen!


Stoveman Maxi savustuslaatikko on valmistettu 2. Savustuslaatikossa voit savustaa kahdessa kerroksessa päällekkäin. Hienojakoinen ja tasalaatuinen kuorittu leppäpuru kylmäsavustukseen. Neste painoventtiili nestekaasupullon vaihto, komposiittipullo. Hong Kong tavaratalojen ja verkkokaupan valikoimassa on mm. Tätä tuotetta katselleet katselivat myös näitä.


Teräksinen savustuslaatikko kahdella RST-ritilällä. Pohjalle suositellaan laitettavaksi alumiinifolio, jolloin puhdistaminen helpottuu. Sopii hyvin liha, kalan ja juuston kylmäsavustukseen.


Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kestävä savustuslaatikko. Kaksi eri tason savustusritilää varmistavat, että herkkuja saadaan kerralla riittävästi. Pikazoovie kursori kuvan päälle.


V ~ Hz, 13V, MAX 36W, IP44. Voidaan käyttää sellaisenaan tai leppäpuun kanssa antamaan erilaista savuaromia. Käytä sähkösavustinta myös monipuolisena pihauunina.

Ostettiin meidän mökkireissujen lempikaupasta tuollainen Muurikan sähkösavustin ja torilta lohi. Ai vitsikka kun tuli hyvä ja näin ensikertalainenkin osaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje