Ikea lasten hylly

Säilytysmahdollisuuksia vuosiksi eteenpäin. Lapset kasvavat vauhdilla. Siksi olemme suunnitelleet säilytyskalusteemme niin, että ne kasvavat lapsesi mukana. Esimerkiksi vaatekaappien vaatetankojen korkeutta voi säätää, ja mallistostamme löytyy myös kaappeja, joiden päällä olevan hoitopöydän voi irrottaa, kun .

Lastenhuoneen kalusteiden valitseminen on tarkkaa puuhaa. Lasten huone on leikkipaikka, jossa lapsille riittää opittavaa ja tekemistä. Tee valitus toisesta kuvasta. Hauskan päivän jälkeen leluja voi olla kaikkialla. STUVA-säilytyspenkki on lelujen varasto, jonka päällä voi vaikka istua ja lukea.


Tukeva ja ilmeeltään leikkisä kalustesarja lelujen säilyttämiseen ja järjestämiseen. Sarjan osista on helppo koota tilaan ja tarpeisiin sopiva kokonaisuus runkoja, laatikoita ja hyllyjä yhdistelemällä.

Rungossa on liukukiskot , joiden ansiosta laatikoiden ja hyllylevyjen sijoittaminen – ja vaihtaminen – on joustavaa ja helppoa. Suurille haaveille ( ja lelukokoelmille). Sen vuoksi kaikki lastentuotteemme pehmoleluista kalusteisiin on suunniteltu ruokkimaan mielikuvitusta ja rohkaisemaan tutustumaan maailmaan.


Mikä olisikaan siihen parempi paikka kuin koti? Pikkukokkien ja -leipureiden unelmien täyttymys. Tässä minikeittiössä keittiöpuuhat onnistuvat ammattilaiskokkien tapaan.


Kun virran laittaa päälle, keittolevyjen vastukset hehkuvat aivan kuin oikeassa keittotasossa, mutta eivät kuumene. Jalat voidaan säätää kolmelle eri korkeudelle. Joustavaa lelusäilytystä.


TROFAST-sarjan tuotteiden avulla niin pienet kuin suuretkin lelut löytävät oman paikkansa. Tukevia runkoja ja irtolaatikoita yhdistelemällä voit luoda lastenhuoneeseen täydellisesti sopivan kokonaisuuden. Saatavana on useita eri kokoja ja värejä. Hylly tarjoaa paikan niin koriste-esineille kuin muille tavaroille. Hyllyköt on saatavana eri kokoisina ja tyyleinä.


Tutustu IKEA - hyllyt valikoimaan! IKEA - HENSVIK, Hylly , , Kätevää lisäsäilytystilaa leluille. Se, millaista pikkutavaraa lastenhuoneesta löytyy, muuttuu melkoisesti vuosien varrella, mutta varmaa on se, ettei tavaran määrä ainakaan vähene.

Ja koska kyse on lastenhuoneeseen suunnitelluista ratkaisuista, voit luottaa siihen, ettei niissä ole irtoavia pikkuosia tai teräviä reunoja. Perinteiseen tyyliin työstettyjen yksityiskohtiensa ansiosta HENSVIK-sarja tuo klassisen ilmeen perheen pienimmän huoneeseen. Ikean Bestå kaappi- ja hyllykokonaisuus.


Meiltä … Meiltä löytyy hyllyjen ja kaappien lisäksi nimittäin myös . Mappikotelot menee jo muutaman sentin hyllynreunan yli. Tukeva on ja kivasti korkea, ainakin itse tykkään, että on korkea, ettei jää … Siirry kotisivulle. Hyllyt , Vitriinikaapit, Avohyllyt – Hylly , Vitriinikaappi … Sisustus ja kodintarvikkeet Lasten.


Huoneessa ei pysty paljoa järjestystä muuttamaan, yhdellä seinällä on kiinteä kaapisto ja sänky mahtuu vain nykyiselle paikalleen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje