Homeopaattinen hoito

Oirehtiminen ja sairauksien puhkeaminen on monen tekijän summa. Kokonaisvaltaisen Hyvinvoinnin Ohjauksen TM tavoitteena on auttaa Sinua selvittämään kehosi ja mielesi oireiluiden taustat ja viestit. Oireilun perimmäisten syiden tiedostaminen ja syvällinen ymmärtäminen johtaa Sinut tietoiseen paranemisprosessiin, . Suomessakin Homeopaattisia lääkkeitä ja valmisteita myydään useissa apteekeissa ja lähes jokaisessa hyvinvarustellussa luontaistuotekaupassa.


Oikein valittu lääke voi auttaa kipuun, verenvuotoon, vatsatautiin ja . Se on maailmassa toiseksi eniten käytetty hoitomuoto heti koululääketieteen jälkeen. Homeopatia on vakiintunut lääketieteellinen järjestelmä. Euroopassa se on arkipäivää ja hyvinkin tunnettu hoitomuoto, monilla tahoilla sairasvakuutus korvaa myös homeopaattisen hoidon.


Asiakaspalautteita klassisen homeopatian toimivuudesta: Ensimmäinen tapaaminen Katin kanssa oli hämmentävä. Tunsin voimakkaasti kuinka samalla ”levelillä” olimme. Haastattelun jälkeen Kati määräsi minulle sopivan aineen, jolla aloitin homeopaattisen hoidon.


Aine vaikutti minuun järisyttävästi, . Hammassärky ja hoidon jälkeinen kipu. Päähän, selkärankaan tai häntäluuhun kohdistuneet vammat. Tärkeä homeopaattinen lääkeaine silloin, kun vaivat johtuvat surusta, pettymyksestä tai loukatuksi tulemisesta. Ignatia-potilas on taipuvainen hysteriaan ja kurkussa on tunne että jokin kuristaa tai on pala kurkussa.


Homeopaattiset lääkkeet ovat niin voimakkaasti laimennettuja että niissä ei ole jäljellä mitään potilasta vahingoittavaa. Kuitenkin ne ovat hyvin tehokkaita ja syvältä vaikuttavia lääkkeitä jotka antavat immuunijärjestelmällesi viestin korjata . Tiedeyhteisön piirissä homeopatiaa pidetään uskomushoitona ja pseudotieteenä , ja sairauksien hoidossa sen teho vastaa lumelääkityksen tehoa. Itsehoito homeopatialla on mahdollista, erityisesti yksinkertaisempien vaivojen hoito.


Maailmanlaajuisesti tunnetut Dr Reckewegin yhdistelmävalmisteet ovat turvallisia itsehoitoon soveltuvia homeopaattisia lääkkeitä. Niiden arvostus perustuu erityisesti tarkoin valittuihin raaka-aineisiin, laadunvalvontaan ja perinteiseen . Siitepölyallergia on jo saapunut virallisesti monien riesaksi. Homeopaattinen hoito voi kuitenkin saada oireet häviämään ja olon helpottumaan. Samoin raskauden ajan eri vaivoissa ja synnytyksessä homeopatiasta on paljon apua.


Lapset reagoivat homeopaattiseen hoitoon yleensä erittäin positiivisesti. Heille ei tavallisesti ole ehtinyt tulla kroonisia sairauksia ja usein homeopaattinen hoito toimiikin kaikkein pienimmillä ennalta ehkäisevänä terveyden hoitona. Pitkään jatkuneiden vaivojen hoitaminen vaatii yleensä useamman tapaamisen oireiden vaihdellessa arjen stressitilanteiden mukaan.


Akuuteissa vaivoissa yhteydenpito voi olla hetkellisesti jopa päivittäistä, . Oikeastaan ainoaksi riskitekijäksi on todettu epäpätevä ja heikosti koulutettu henkilö. Sen vuoksi onkin tärkeää valita homeopaatiksi riittävän koulutuksen saanut ja ammattiin pätevöitynyt homeopaatti. European Central Council of . Kantavana periaatteena on ”samankaltainen parantaa samankaltaisen” eli homeopaatti . Hypericum eli mäkikuisma on vanhastaan lievän masennuksen ja haavojen hoitoon käytetty yrtti. Homeopaattisena lääkeenä sitä käytetään ensiapuna ruhjeisiin ja paljon hermoja sisältävien kudosten kivun hoitoon. Lieviin aivotärähdyksiin hypericum on myös loisto aine.


Hermosäryt ja syvät haavat hoituvat myös . Tämän palstan tarkoituksena ei ole hoitaa ketään, vaan keskustella aiheesta. Haluaisin saada tietoa homeopatisesta hoidosta hiivatulehdukseen. Allium sativum ilmeiseti on tähän oikea homeopaattinen muoto. Nämä ovat kaikki oireita joihin homeopaattinen hoito on osoittautunut erinomaiseksi avuksi. Hoito , jossa pyritään hoitamaan koiraa kokonaisuutena, ei pelkästään yhtä oiretta.


Tamän kirjoituksen tarkoituksena on selventää koiraharrastajille, mistä homeopatiassa on kyse, mitä sillä hoidetaan ja miten se tapahtuu. Kirjoituksen tavoite on tutustuttaa lukijat tähän yli 2vuotta vanhaan hoitomuotoon, mutta myös varoittaa lukijoita. Usein näin kuitenkin käy. Yleisimmin syypää on turistiripuli, joka on tavallinen vaiva etenkin matkustettaessa etelän kuumissa maissa.


Viikon turistimatkaan osallistuvista suomalaisista 20–prosenttia saa Etelä-Aasiassa, Lähi-idässä ja Afrikassa ripulin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje