Whirlpool induktiotaso vikakoodit

Nyt satuin jollakin sivulla huomaamaan, että koodi voisi tarkoittaa jumissa olevaa painiketta. Noudata tarkkaan seuraavia ohjeita: - Laite tulee kytkeä irti sähköverkosta ennen minkään asennustoimenpiteen aloittamista. Tämä induktiokeittotaso on tarkoitettu ainoastaan kotitalouskäyttöön. Valmistaja ei vastaa väärästä käytöstä aiheutuvista.


Kaikki muu käyttö on kielletty.

Jos vika yllä mainittujen tarkistusten jälkeen ei ole korjautunut, ota yhteys lähimpään huoltopisteeseen. Sammuta keittotaso ja kytke se uudelleen päälle nähdäksesi onko vika poistunut. Jos ongelma ei poistu edellä mainittujen tarkistusten jälkeen, ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen. Service-sanan jälkeen oleva numerosarja), . Enään ei suostu lämmitämään kuin valurautapannulla. Kattilat jotka aikaisemmin toimivat vilkuttavat vain valoa.


Induktiotaso , jossa on keittoaluetta ja touch- kosketusohjauspaneeli.

Elektroninen ajastin, haudutustoiminto ja tehostin, booster- toiminto, kaikissa keittoalueissa. Lapsilukko ja jälkilämmön merkkivalo. Tasot ovat myös kauniita designiltaan. Touch- kosketusohjauspaneeli liukusäätimellä. Whirlpoolilta löytyy kodinkoneita, joiden eron tunnet!


Helppokäyttöiset valitsimet, liukukytkimellä suoraan oikea ja tarkka tehonvalinta. Ajastin toiminto kaikille keittoalueille erikseen helpottaa ruoanvalmistusta. Keraaminen keittotaso on varustettu neljällä tehokkaalla keittoalueella.


Keittotasot jokaiseen keittiöön. Paljon eri leveyksiä ja kaikki parhaat mallit. Liimaa vaahtomuovitiiviste laitteen alapuolelle seuraamalla ääriviivaa työtasossa, jonka päälle laite sijoitetaan. Näin saavutat ilmatiiviin sauman työtasoon.


Kiinnitä pidikkeet keittotasoon. Helppo puhdistaa Helposti puhdistettava keittotaso ja ohjaustaulu samassa. Hipaisukäyttö Hipaisukäyttöinen keittotaso reagoi pelkkään sormen . Ei toimi ( acm 7ix) whirlpool induktio induktioliesi induktiotaso induktiokeittotaso.

Kaksi kuukautta sitten hankin kyseisen laitteen, mutta vieläkään se ei toimi. Kolme piirikorttia on huoltomies nyt kahdella eri käynnillä vaihtanut mutta vikakoodi vaan vilkuttaa. Tämä tuli kyllä kalliiksi minulle ja varmasti myös . Induktiokeittotaso kuluttaa yli prosenttia vähemmän sähköä kuin perinteiset valurautalevyt.


Sähkölaitteiden keskimääräinen sähkönkulutus, Vattenfall. Foorumi › Offtopic › Yleinen keskustelu › Kotitalous Välimuistissa Samankaltaisia 16. Alle pari vuotta vanha Samsungin induktiotaso näyttäis olevan kyrvähtänyt. Osaiskohan joku antaa täällä vinkkiä, missä mahtaa olla vika , kun pyykinpesukone tuppaa linkouksen aikana vettä pohjan kautta lattialle. Huomioon otettavia seikkoja.


Kosketuspainikkeiden käyttö. Ruoanvalmistus induktiokeittotasolla. FxBvHaYw Samankaltaisia 23.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje