Painepesurin varaosat

CLEN painepesurin varaosat ja lisävarusteet edullisesti. Painepesurin varret ja osat. Valikoimasta löytyy suihkuputket, pesukahvat, suuttimet, viemärinavausletkut yms.


FI:stä painepesurin varaosat vertailet tuotteita kätevästi. FI:stä kärcher painepesurin varaosat vertailet tuotteita kät. Voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla.


Varaosien haku rekisterinumerolla. Yli 10tuotteen valikoima. Näytä tuotteet: Vierekkäin kuvina. Valmistaja: Kaikki CLEN NILFISK PESUKAHVA G144P CLEN PESUKAHVA G144P. Tuotenumero 232- 10-40019.


Osta Nilfisk Alto painepesuri varaosat verkkokaupan laajasta valikoimastamme. Se on helppoa ja toimitamme nopeasti. Meillä on lähes kaikki tarvitsemasi varaosat, jos tarvitset apua ota yhteys asiakspalveluumme 0886. Muista ilmoittaa tyyppinumero, tuotenumero ja sarjanumero tyyppikilvestä.


Clen- painepesurit , ammatti-imurit, vesipumput, lakaisukoneet, hallilämmittimet, tarvikkeet ja varaosat täältä. VESIPUMPPU PAINEPESURIINTämä on varaosapumppu polttomoottori painepesuriin , soveltamalla sopii moneen moottoriin. Laadukas messinki sisusta Männät RST terästä. Minulla on vanha Kew:in painepesuri malliltaan jotain 35A.


Tästä on nyt sitten hajonnut pumpusta kaksi pientä muovista takaiskuventtiiliä. Mahtaako kukaan tietää kuka suomessa myy näihin varaosia , Tecalemit on ainakin joskus myynyt, mutta myykö enään?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje