Aeropress käyttö

Tämä laite tekee erinomaista, puhdasta ja aromikasta kahvia nopeasti. Lisäksi puhdistat sen käden käänteessä. Vaiheet: Muki Sylinteri ja kostutettu paperifiltteri Juuri.


If I were a robot, the AeroPress would be my arm. Näin lukee paljon hehkutusta saaneen AeroPressin pakkauksen kyljessä. Kyseisen, kahvinkeittimeksi varsin uniikin, tuotteen on luonut sama insinööri, joka on mm. Kun tarkastellaan kahinvalmistusvälineiden kehittäineitä keksijöitä, voidaan huomata että kaikkien merkittävien kahvivälineiden tekijät ovat olleet suuria kahvin rakastajia! Erikoiskahvi- termin käyttö on laajentunut kahvijuomien valmistustavasta ja - menetelmistä koskemaan myös laadukkaita raakakahveja ja itse prosessointimenetelmiä.


Tämä hieman rumakin laite tekee erinomaista kahvia. Teet sillä puhdasta ja aromikasta kahvia nopeasti ja putsaat sen käden käänteessä. Aeropress-keittimen mukana tulee 3suodatinpaperia.


Kahvi on valmista nautittavaksi! Vinkkejä: Voit muutella kahvin ja veden suhdetta sekä jauhatuskarkeutta makumieltymystesi mukaan. Saat voimakkaampaa kahvia, kun jauhat kahvisi hienommaksi tai vähennät veden määrää. Seuraavat ohjeet ovat yksinkertaisempaan käyttöön, ilman vaakaa ja erityisempää laskentaa (kello tässäkin on mukana). Ennen käyttöä kastelen filtterin ja painan sen läpi kuumaa vettä.


Postista tuli vähän aikaa sitten Coava disk. Ihan hirveästi en ole vielä ehtinyt näprätä kyseisen filtterin kanssa. Päästää selvästi enemmän rasvoja läpi ja kahvissa on suutuntuma jotenkin sakeampi ja toisaalta maku on kestoltaan pidempi . Kunnon sekoitus, 1-min haudutus ja puristus.


Lopuksi pidennän valmiin kahvin lisäämällä n. Kuppi ja AeroPress kannattaa myös esilämmittää vaikka kuumalla hanavedellä sillä aikaa kun vesi kiehuu mikrossa tai keittimessä. Filtteripaperikin on hyvä kastella kunnolla kuumalla vedellä ennen käyttöä , .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje