Nurmijyrä vuokraus

Nyt vuokrattavana Nurmijyrä Helsinki Vantaa Esbo. Puutarhajyrät voidaan täyttää joko vedellä tai hiekalla painon lisäämiseksi. Tyhjinä ne ovat kuitenkin keveitä ja helposti liikuteltavissa. Käytetään, kun halutaan painaa siemenet maaperään tai tasoittaa puutarhan nurmikkoa.


Hinnat (hinnoittelemattomat tarjouksen mukaan). Vedellä tai hiekalla täytettävä nurmikkojyrä mm.

Ensimmäisen päivän vuokra , 2€, €. Seuraavien päivien vuokra , 1€, €. Vklopun vuokra , 4€, €. Viikonlopun vuokra -aika: pe . Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi. Konekuution Nurmijyrä vuokraus Lappeenrannassa ja Imatralla. Konevuokraamo Vuokraava Oy vuokraa ammattilaisen rakennuskoneet ja - laitteet sekä telineet rakennusprojektisi kaikkiin vaiheisiin, sekä puutarhakoneet kaikkiin piha- ja puutarhatöihin.


Vuokrakoneet Kun tarvitset tehokasta ja ammattimaista konetta vain hetkellisesti, ehkä paras ratkaisu on vuokrata tämä kone ostamisen sijaan.

Tavarataloissamme on laaja valikoima erilaisia vuokrakoneita moneen eri käyttöön ja tarpeeseen. Kysy lisää tavarataloistamme! Reform sorminiittokone 180.


Multajyrä sopii mullan tiivistämiseen nurmikkoa tehdessä. Kone vuokrattavissa Raision . Nyt myynnissä kylvö- ja istutuskoneet SMS nurmijyrä cvh8- Seinäjoki, Etelä- Pohjanmaa. Helppo kuljettaa henkilöautolla. Vuosikymmenten kokemus erikoistyökalujen käytöstä löytyy nyt myös Kodin Terrasta.


Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Vuokraamo Kone-Rent Oy on täyden palvelun konevuokraamo. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Raisiossa. Tutustu palveluihin sivuillamme ja ota yhteyttä!


Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Tuote on väliaikaisesti loppu. Vuokraa puutarhakoneet, puutarhajyrsimet, trimmeri, nurmikon ilmaaja Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella. Nurmikkojyrä (Fiskars) – vedellä tai hiekalla täytettävä. Sijainti: Lokomonkatu 1 Tampere.


Vuokrauksen alkamis- ja päättymisaika 16:00.

Pienin vuokra -aika on vuorokausi 2. Vuokra -aika alkaa kaluston noutopäivästä. Betonihiomakone 250mm Schulz.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje