Uusi sohva haisee

Uusi huonekalu saattaa paketista päästyään haista oudolta. Jotkin huonekalut on saatettu käsitellä kemikaaleilla, ja uuden pöydän maali tai lakka saattaa myös haista. Myös pehmoinen sohva saattaa sisältää erilaisia käsittelyaineita, varsinkin, jos sitä markkinoidaan tahroja hylkivänä. Ostimme uuden kangassohvan pari kk sitten.


Sohva haisee edelleen lastulevymäiselle.

Kukaan muu perheenjäsen ei hajua (enää?) haista , mutta minua se ottaa henkeen. Kangassohva, päällistä ei saa irti. Saako jotenkin putsattua tai raikastettua vai tuikkaanko suoraan tuleen?


Tilasimme taas eri kaupasta, mutta samaiseeen huoneeseen jouluksi uuden boordin, joka oli tullessaan myös ilmatiiviisti pakattu. Heti aukaisun jälkeen pistävä maalin. Nyt sohva on ollut viikon ja haju merkittävästi lieventynyt, mutta ei minulla ole sohvalle mitään asiaa vielä pitkään pitkään aikaan.


Meitä on monta, joiden on vaikea ostaa sohvaa, koska uusi sohva haisee.

Jos joku suomalainen huonekaluvalmistaja lanseeraisi tuoteperheen (sohvia, nojatuoleja, kulmasohvia) joissa olisi tukeva, lakattu kokopuurunko ja sekä puun ja liimojen että . Monia kuluttajia huolestuttavat tuotteet, jotka tuoksuvat tai haisevat voimakkaasti kemikaaleille ja saattavat aiheuttaa myös allergisia reaktioita, hengitysvaikeuksia , iho-oireita tai päänsärkyä. Artikkelissa kerromme miten kannattaa . Päälliset voisi pestä koneessa mutta sitten runko. Miten HIEN HAJU pois sohvasta ? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Millä oksennuksen haju pois sohvasta ? Teemat › Arki Välimuistissa 5. Tietoa siitä, mitä kaikkia kemikaaleja kodin kalusteiden ja sisustusmateriaalien valmistuksessa tai kuljetuksessa on käytetty, on vaikea saada. Kodin ilmassa voi leijua kemikaali poikineen.


Nyt se on ollut meillä jonkun viikon ja edelleen se haisee ! Itse en voi olla sohvalla. JA HALUAISIN KYLLÄ TIETÄÄ MITÄ AINETTA SIIHEN ON LAITETTU VOISKO OLLA FORMADEALDEHYDIINI. Tottahan toki uusi sohva voi haista.


Luultavasti kaikki materiaalit tänäpäivänä suojataan ja käsitellään.

Meidän sohvasta haju lähti noin viikon aikana. Täällä haisee edelleen uudet huonekalut kun tulee sisään. Ihan hyvä ja nätti on, mutta kauhea katku siitä tulee.


Kun sohvalla istuu vähän aikaa, nenää kirveltää, samalla tavalla kuin olisi hometalossa. Eivät taida Ikean sohvat olla M1-luokiteltuja? Onko kellään kokemuksia tai tietoa? Haju tulee jotenkin sohvan alta, rungosta.


Tästä johtuen onkin syytä tarkistaa esimerkiksi sohvan pehmusteet tai vuodevaatelaatikko, koska homeen hajun aiheuttajan saattaa hyvin löytyä sieltä. Homeen haju pois vaatteista ja tekstiileistä. Kaada vettä ämpäriin tai muuhun astiaan ja mukaan loraus etikkaa.


Kriteereinä meillä laatu, moderni ulkonäkö ja ehdottomasti kotimaisuus. Uusi tuliterä sohva ostettiin toukokuussa. Eilen huomasin elämäni kassiaromin noustua sohvalta , että keskimmäiseen sohvatyynyyn, jossa ko. Vastaavaa ei ole sattunut asuessani yksin.


Sama sohvakin oli minulla kymmenen vuotta, ilman . Lauantaista asti on testailtu uutta sohvaa ja heti se tuntui niin omalta, että ei epäilystäkään siitä tehtiinkö oikea valinta vai ei. Kirjoitin sohvan valinnasta muutama viikko sitten kun kirjoitin uuden kodin sisustushaaveista. Silloinkin jo haaveilin vähän vaaleanpunaisesta sohvasta salaa, mutta ajattelin sen . Tarkastusjonossa on mediaa! Erityisesti patjat ja sänkykokonaisuudet, joissa on vaahtomuovia tai viskoelastista vaahtomuovia eli älyvaahtoa saattavat uutena haista voimakkaasti.


Kaikki ei taida nyt olla kunnossa. Merja-Liisa Vuoren mukaan uusi patja haisee , koska vaahtomuovipatjan soluihin jää vaahdotusprosessissa tehdasilmaa. Joissain valmistuserissä haju on .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje