Kuulokoje mallit

Kuulokojeet ovat viime vuosina kehittyneet valtavasti. Kuulonaleneman tasoon katsomatta Phonak- kuulokojeet sulautuvat saumattomasti elämääsi. Ulkokorvan ja korvakäytävän koko ja muoto voivat vaikuttaa siihen, millaista kuulokojetta voit käyttää.


Audionomi auttaa valitsemaan yksilölliseen anatomiaasi soveltuvan mallin. Korvakappale rakennetaan yksilöllisen mallin mukaisesti. Korvakäytäväkoje Koje asetetaan korvakäytävään. Se valmistetaan asiakkaan korvakäytävästä otetun muotin mukaisesti.


Koje on pienikokoinen ja sen käsittely vaatii sorminäppäryyttä. Voiko tekniikaltaan huipputasoinen kuulokoje todella olla näin pieni? Korvia on erilaisia - siksi yksilölliset korvakäytäväkojeetkin ovat erilaisia.


Kojeen lopulliseen kokoon vaikuttaa oman korvakäytäväsi koko sekä kojeelta tarvittavat ominaisuudet. Kuulohansan yksityisesti myymät yksilölliset kuulokojeet ovat Suomessa . Vain harvat huomaavat, että käytät pientä ja nykyaikaista kuulokojetta. Liity avoimen äänen vallankumoukseen.


Mallilla eli sillä, onko kyseessä korvankäytävä- vai korvantauslaite, ei ole väliä. Hintaan vaikuttaa olennaisesti laitteen suorituskyky eli esimerkiksi se, kuinka paljon siinä on äänenkäsittelyautomatiikkaa, kuulokojeita maahantuovan . Korvantauskoje (BTE) on loistava ratkaisu käyttäjille, joilla on vakavampi kuulonalenema tai pienempi korvakäytävä. Kaikki kuulokojeen elektroniikkaosat ovat korvan takana olevassa kotelo-osassa.


Se on pienikokoinen, ja sen käyttö vaatii sorminäppäryyttä. Sitä pidetään taskussa tai . Taskukoje on hieman suurempi kuulolaite. Joissakin kuulokojeissa kaikki kolme osaa on integroitu yhteen yksikköön. Näiden kojeiden koko vaihtelee, mutta ne voivat olla tarpeeksi pieniä mahtuakseen korvakäytävään, jolloin ne ovat tuskin näkyvissä.


Pieni koko saattaa myös aiheuttaa ongelmia. Pienimmät mallit saattavat luiskahtaa pois paikoiltaan. Olen itse HUS:n kautta saanut kuulokojeet. Lääkäriä en ole tavannut ulkoistuksen jälkeen,kuulo huononee ja kohta olisi uuden kuulokojeen hankinta. Olen käyttänyt kuulokojeita jo noin 20v.


Minulle tuli käyttöön testattavaksi kuudennet kuulokojeet , merkiltään phonak, uusinta mallia. Säätä automaattisesti äänen voimakkuuksia ja kaikki on uusinta uutta jne. Mutta minä en ole näihin kojeisiin yhtään tyytyväinen, päivää yritän opetella tottumaan, mutta . Sen mukaan kaikki Q- mallit ovat vanhaa tekniikkaa.


Sopii lievistä keskivaikeisiin kuulovikoihin. Siemens Motion - kuulokojeet. Motion- kuulokojeet ovat helppokäyttöisyyden huippu. Kun kuulokojetta tai sisäkorvaistutetta käyttävälle lapselle valitaan kännykkää, kannattaa kokeilla erilaisia malleja , koska kuuluvuus ja äänenlaatu saattavat vaihdella merkistä ja mallista toiseen. Ensimmäisenä markkinoille tulee Suomessakin pieni ja huomaamaton miniRITE- malli.


Laajasta valikoimasta löytyy varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu. Kuulontutkijamme voivat suositella sopivia kuulolaitteita, joista valitset itseäsi eniten miellyttävän mallin. Meillä on myös mahdollista kokeilla kuulolaitetta ennen päätöksen tekemistä.


Kuulontutkimuksen, varsinaisen kuulokojesovituksen sekä kojeen käytönopastuksen suorittavat yrityksemme omat kokeneet audionomit eli kuulontutkijat. Oticon Opn - kuulokojeet. Yksilöllisen kojeen toimitusaika on muutama viikko. Joitakin malleja on mahdollista saada käyttökokeiluun jo ensimmäisellä käynnillä. Uusimpien kuulokojeiden teknikka mahdollistaa sen, että kojeet tunnistavat puhesignaalin taustahälyssä aiempaa paremmin.


Nykyiset kuulokojeet ovat pienikokoisia ja tyylikkäitä, ja valikoimastamme löytyy kuulokojeita eri hintaluokista, malleista ja väreistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje