Keitetty broilerinfilee

Oletko koskaan keittänyt kananrintafileitä? Se on todella nopeaa ja lopputulos on mehukas ja hyvä – mutta väritön. Ja bonuksena saat rasvattomana kypsennetyt . Kokonaiset rintapalat, kauan pitää keittää , että on kypsää? Vauvan lihan valmistus neuvokaa osaamatonta perusteellisesti. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.


Silloin file imee itseensä kastikkeesta hieman enemmän sitä mehua. Koivissa ja koipireisissä on luonnostaan enemmän rasvaa ja silloin se mehukkuus jää siihen . Näin jossakin reseptin, jossa oli keitetty kanan rintafileitä. Minä en ole tiennytkään, että kanan voi myös keittää kypsäksi, sillä olen vain paistanut.


Nosta palat muovipussiin. Purista kahdesta appelsiinista mehu ja lisää mehu pussiin. Unohdettu valmistustapa mutta kannattaa kokeilla. Kanaliemen tekeminen on helppoa ja itse keitetty liemi on moninkertaisesti parempaa kuin liemikuutioista tehdyt liemet.


Omassa liemessä on raikas, herkullinen maku eikä siinä ole keinotekoisia säilöntä- tai aromivahvenneaineita. Kaupoista kokonaisia kanoja löytää yleensä pakastettuina. Lapset ihastuivat tähän miedonmakuiseen vanhanaikaiseen ruokaan ja maistui toki myös aikuisillekkin. Eipä tämä paljoa kukkaroakaan rasita. Vauvalle olen ensimmäistä kertaa keittämässä.


Tarkista maku ja mausta vielä tarvittaessa suolalla sekä mustapippurilla. Kauankohan pitää keittää ? Suurusta kastike halutessasi. Huuhtele parsakaali ja paloittele pieniksi kukinnoiksi. Pane parsakaalikukinnot suolalla maustettuun veteen ja keitä noin minuuttia. Valuta ja lisää kastikkeen joukkoon.


Viipaloi pekoni ja paista rapeaksi pannulla. Tarjoa broilerin kanssa pussijauheesta valmistettua béarnaisekastiketta, keitettyjä perunoita ja kevyesti paistettuja kasviksia, esimerkiksi retiisejä, herkkusieniä ja munakoisoviipaleita. Sulje taskut hammastikulla, jotta täytteet eivät pääse valumaan ulos paiston aikana. Mausta fileiden pinta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.


Ripottele pinnalle myös soijakastiketta. Ota pintaväri pannulla ja loppukypsennä uunissa noin minuuttia. Tarjoile esimerkiksi keitetyn riisin tai pastan kanssa. KYPSÄ SIIPIKARJA - VALIKOIMA.


Sen maku ja tuoksu ovat herkullisia ja helppoja tunnistaa. Currykastikkeen teimme kermaan, ja siinä on pieniä omenakuutioita tuomassa aavistuksen makeutta. Broileriin on paistettu houkuttelevan kaunis pinta. Lisäkkeinä on laadukasta riisiä,.


PAKKAUS broilerin rintafile ( ), vesi, suola, tärkkelys, dekstroosi . Keitä pasta puolikypsäksi (2–minuuttia) suolalla maustetussa vedessä. Kumoa seos öljyttyyn vuokaan. Yhdistä kauramaito, munat ja suola. Kuumenna pannulla tilkka öljyä. Kypsennä 175- asteisessa uunissa . Ruskista fileet molemmilta puolilta kullanruskeiksi ja kypsiksi.


Jos käytät paksuja rintafileitä nosta fileet vielä 2asteiseen uuniin noin minuutiksi. Pestolla maustetut broilerinfileet ja keitettyjä vihreitä papuja. Ekku vinkkasi maustamaan broiskun rintafileen punaisella pestolla. Koska mulla on menossa joku pestokausi, niin olihan mun ihan pakko sitä heti kokeilla!


Jestas että tulikin hyvää! Keitettyjä vihreitä papuja oli kanssa pakko .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje