Bradley savustin

Generaattori polttaa minuuttia palavia brikettejä niin, että lämpötila pysyy tasaisena. Näin vältytään korkeissa lämpötiloissa syntyviltä kaasuilta ja hapoilta sekä pihkalta, jotka voivat vaikuttaa savustetun ruoan makuun. Savustin tuottaa puhtaita makunautintoja ilman sivumakua.


Laite toimii automaattisesti. Perinteisellä tavalla savustettaessa liian korkeat lämpötilat, savukaasut ja pihkat sekä purun palaminen .

Kokoa savustin , lataa briketit. Bradleyn valtteja ovat puhdas savu, . Valmista ruokaa, savusta herkkuja. Ohjeet malleihin:BTDS76P BTDS108P BTDS76CE-EU BTDS108CE-EU BTDS76CE-UK.


Onnistuu kuulemma kalan lihan ja riistankin savustus kun vai osaa nappeja painella. Olisin halukas tietämään onko jollan kokemusta miltä tulla aparaatilla laitettu ruoka maistuu. Savugeneraattori kuumentaa savustusbrikettiä minuuttia kerrallaan tasaisessa lämpötilassa siten, että epäterveellisiä ja pahanmakuisia PAH- yhdisteitä ei synny pilaamaan savustettavan tuotteen makua.

Tutustu mallistoon täältä ja tilaa omasi! Flavonia Oy tarjoaa verkkokaupassaan parhaat tuotteet savustukseen ja makkarantekoon. Pienen kokonsa ansioista savustin on kätevä hankinta paitsi kotiin tai kesämökille, myös veneeseen, asuntoautoon ja – vaunuun. Sen suurin etu on käytön helppous, sillä digitaalisen . Tämä tämmöinen laitteeni. Missä asennossa mikin lämpötila vallitsee.


Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä. Vannoutunut käyttäjä olen. Lämpötilan säätö ilman erillistä säädintä on myös aika tarkka.


Paino: kg Koko: 7x 4x 3mm Hyllyjä: kpl a´ 2x 3mm. Onko ajatuksissa jo jonkin aikaa siintänyt mahdollisesti savustuksen kokeileminen? Grillikausi on jo käynnissä ja jos pallogrilli tai kaasugrilli ovat jo.


Tuo bradley olis kätevä siinä mielessä että ei tarttis vahtia taikka syöttää lisää puuta pesään, tuossa on automaattinen kiekon syöttö. Ohessa mielenkiintoinen läpileikkaus, joka kokoaa laitteen toiminnallisuudet yhteen pakettiin kotisavustuksesta kiinnostuneille. Mikäli olet kuitenkin valmis sijoittamaan savustimeen ja .

There are a couple of vids on here but none really go in depth. Osuvuus, Nimen mukaan, Edullisin ensin, Uusin ensin. Musta Original sopii erityisen hyvin kylmäsavustukseen, . Parivertailun tulokset ratkaistiin makuasioilla. Tulossa on myös uudempi malli, mutta en malttanut jäädä odottamaan.


Tuossa joku mainitsi itse tehdyistä palikoista, että kannattaa porata.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje