Akkupensasleikkuri

Johdoton, tehokas ja kevyt akkupensasleikkuri. Anti-Blockier - lukkiutumisenestojärjestelmä mahdollistaa leikkaamisen siellä, missä muut pensasleikkurit olisivat jo hyytyneet. Akku 18V Ah, terien pituus 480mm, paino 2kg. Vaivaton ja ergonominen käsiteltävyys vähentää käsivarsiin ja olkapäihin kohdistuvaa rasitusta.


Lukkiutumisenestojärjestelmä takaa keskeytymättömän leikkuun myös niissä kohdissa, joissa muunmerkkiset . Erittäin ergonominen ja tasapainotettu voltin akkupensasleikkuri sahaavalla leikkuutoiminnolla ja Ah:n akkukapasiteetilla nopeisiin viimeistelytuloksiin.

Nopea ja tehokas voltin pensasleikkuri säädettävällä etukahvalla. Helppo ja kevyt käsitellä. Sahaava leikkuutoiminto ja teränpään suoja. Mukana yksi Ah:n akku ja laturi. Kevyt ja tasapainoitettu, akku keskeisellä paikalla.


Tehokas moottori ja suuri vääntömomentti ja 18mm leikkauskapasiteetti. Kääntyvä takakahva ja kahvallinen etukahva mahdollistavat leikkaamisen . Täydellisen kaunis pensas kertaleikkauksella: Boschin uudet innovatiivista Quick -Cut-teknologiaa käyttävät V:n pensasleikkurit. Testasimme suosittua mallia.

Paljon entisiä malleja tehokkaampi ja nopeampi. Uusi Quick-Cut -teknologia pitää te. Boschin 1V:n tuoteperheen akut ovat yhteensopivia muiden saman tuoteperheen akkujen kanssa. Kätevä akkukäyttöinen pensasleikkuri nopeaan ja tehokkaaseen pensasaitojen leikkuuseen.


Selaa kattavaa puutarhatyökaluvalikoimaamme ja tutustu samalla pensasleikkureihin. Quick-Cut-teknologian avulla saat katkaistua paksutkin oksat kerralla. Katso lisätietoja erinomaisesta työkaluvalikoimastamme osoitteessa fi. Turku Kaarina Salo Somero Lieto Parainen.


Toimitus ilman akkua ja laturia. McCulloch Li-40HT V akkupensasleikkuri. Power Li-NK Li 40HT -pensasleikkuri hyödyntää Power Li-NK V - akkujärjestelmää, jossa sama akku sopii kaikkiin sarjan koneisiin. Käännettävän takakahvan asentoa voidaan muuttaa nopeasti riippuen siitä, leikataanko pensasaidan sivulta . Makita Akkupensasleikkuri DUH651Z.


Teleskooppivarsi on kevyt. Tehokas akkupensasleikkuri voimanlähteenään 2x18V akut sarjaan kytkettynä. Takakahva käännettävissä molemmille sivuille. Runkoversio ilman akkua ja laturia.


Käyttöedut - 36V teho kahdesta 18V akusta sarjaan kytkettynä. Akut asetetaan laitteeseen .

Vahva ja hiljainen Stihl akkupensasleikkuri. Teränopeus portaattomasti säädettävissä. Suuri hammasväli ja korkeat leikkuuhampaat jopa mm paksujen oksien leikkaamiseen. Ihanteellinen kotipihan- ja puutarhanhoitoon. Tehokas, hiljainen akkukäyttöinen pensasleikkuri tehokkaalla litium- ioni akulla.


Metallinen vaihteisto on pitkäikäinen. Terät laserleikatusta timanttihiotusta teräksestä leikkaavat siististi. Varustus: terät laserleikatusta timanttihiotusta teräksestä säädettävä lisäkahva . Arvostele ensimmäisenä tämä tuote. Einhel akkupensasleikkuri 4mm. Akkukäyttöiinen pensasleikkuri!


Osta Akkupensasleikkuri GE-CH Li Solo helposti Tokmanni-verkkokaupasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje