Zensuoravetomoottori

Zen-tekniikka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä hiljaisesti, joten tuskin kuulet koneiden käyntiä. Markkinoiden hiljaisin pesukone. Maailman suurimman kodinkonevalmistajan uniikilla Zen - suoravetomoottorilla varustettu päältä täytettävä pesukone on markkinoiden hiljaisin kodin tehopyykkäri. ZEN-moottorilla on vuoden takuu.


Mukana ulosvedettävä välisarja. Tehokas edestä täytettävä pyykinpesukone hiljaisella ja kestävällä hiiliharjattomalla moottorilla. Sense -tekniikka säätää pesuohjelmaa säästäen aikaa ja energiaa, . Zen induktiomoottori korvaa perinteisen hihnavedon. Induktiomoottorin ansiosta äänitaso on matala ja tärinää on vähemmän. Tulos “Paras luokassaan” pyykin . Tehokas ZEN-pesukone tarjoaa huippuluokan suorituskykyä hiljaisesti.


Moottorissa on yksi markkinoiden matalimmista äänitasoista, . Green Generation pesukone. Suuri ja selkeä LCD Näyttö Kestävä ja todella hiljainen hiiliharjaton moottori. Tässä pyykkikonetta haaveilen, ja erittäin hiljaista! ZEN - suoravetomoottori ! Whirlpool pyykinpesukoneessa eritt?


Suoravetomoottori ja jykevä rungon rakenne takaavat myös tärinättömän käynnin. Pyykinpesukone vaatii säännöllisen . Sense ja ZEN-tekniikka tekevдt pyykinpesusta. Hiljainen ja tärinää minimoiva ZEN moottori LifeTime- takuulla tekee pesusta ja linkouksesta hiljaisen. ZEN suoravetomoottori minimoi tärinän ja äänenvoimakkuuden pesun aikana. Diagnostiquez et réparez avec Spareka.


Pesutuloksena A on paras . Trova Prezzi è il motore di ricerca che ti fa risparmiare sui tuoi acquisti. I prezzi più bassi per whirlpool zen 10kg sesto senso. Ils appartiennent à la gamme Top Zen, et sont reconnus.


SENSE sensoritekniikka optimoi pesun. EDESTÄ TÄYTETTÄVÄT PESUKONEET - Veikon Kone verkkokauppa. Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Ti- zen - käyttöjärjestelmään perustuvien Smart-sovellusten käyttö on helppoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje