Valaisinliike järvenpää

Puhelinvaihde: Avoinna ma-pe klo 7-p. Meiltä myös kosteiden tilojen valaisimet. Teemme myös pieniä valaisin korjauksia mahdollisuuksien mukaan. Poikkeavat aukiolot: PL 102. Töölön Sähköhuolto Oy votes, average: out of 5 . Asiantuntevaa palvelua alan erikoisliikkeessä.


Me Kalustajat Oy on yksityinen Järvenpääläinen laadukkaiden tuotteiden palveleva huonekalu- ja sisustusliike. Osta tuotteet Kodin Terran verkkokaupasta. Valaisinliike Sammon Sähkö Oy. KAJAANI Isku Kajaani, Sammonkatu 1 Kajaani Kajaanin Valomaailma, Kehräämöntie 2 Kajaani.


Kerrostaloasunnon sisustussuunnittelu Kajaanissa. Asunnon muutos loma-asunnoksi sisustussuunnitelma Sotkamossa, Saaritie. Keittiö- ja sisustussuunnittelu Järvenpää. Välimuistissa Samankaltaisia Jälleenmyyjät. DECOlightin maahantuomia valaisimia ja valaistusratkaisuja myyvät kaikki suurimmat tukut sekä alan erikoisliikkeet.


Teemme tiivistä yhteistyötä johtavien suunnittelijoiden (arkkitehdit, sisustus- arkkitehdit, sähkösuunnittelijat ja valaistussuunnittelijat) kanssa. Haluatko liittyä kasvavaan yhteistyöverkostoomme . Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita aiheesta valaisimet. SÄHKÖASENNUS- JA VALAISINLIIKE Järvenpään Sähkö Oy, Vanha Yhdystie.


Sokos - viihtyisä ja monipuolinen tavaratalo. Naisten ja miesten maailmoista löydät runsaan valikoiman muotivaatteita ja -asusteita, kauneuden maailma hemmottelee korkealuokkaisilla kosmetiikkatuotteilla sekä alusvaatteilla. Kodin maailma tarjoaa laajan valikoiman asumisen ja sisustamisen tuotteita, myös kirjoja.


YMPÄRISTÖKONEIDEN ERIKOISLIIKE. Led Lenser H8R Ladattava, 6lm. Kaskelantie 1 Järvenpää. Ledlenser H8R loistava valaisin niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Erinomainen valoteho ja akunkestävyys saavat käyttäjän.


Pasi Välimäki, Simo Alatalo, Sari Järvenpää ja muuta tykkäävät tästä. Yrityshakemisto on kattava tietopankki suomalaisista yrityksistä ja palveluista. Osoite: Kauppakeskus Itäkeskus 2.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje