Jääkiekkohanskat jr

Aktiivipelaajan jääkiekkohanska. Dual density pehmusteet suojaavat kättä ja dynamic flex mansetti tuo liikkuvuutta. Kämmen kestävää double layer black nash -materiaalia. Laadukkaassa hanskassa on MD foam pehmusteet ja kaksiosaiset sormirakenteet.


Dynamic flex mansetti tuo liikkuvuutta. Kosteutta hylkivä sisävuori.

Tutustu ja löydä omasi jo tänään! Jääkiekkohanskat aikuisille, nuorille ja lapsille. Erilaisia hanskamalleja löytyy sekä harrastelijoille että ammattilaisille. Lisää toivelistaanWishlist.


Laaja valikoima jääkiekkohanskoja huippumerkeiltä kuten Bauer, Reebok ja CCM! Myös paljon lasten jääkiekkohanskoja ! Alpha QXJr - jääkiekkohanska. Covert QRL Pro Sr - jääkiekkohanska.

Sopivat jääkiekkohanskat löydät XXL:n laajasta valikoimasta. Oikean kokoinen hanska istuu hyvin ja siinä on pitävä ote. MARTIX GLOVE PRO JR blue. Supreme S17 lasten jääkiekkohanskat.


Tästä laadukkaat jääkiekkohanskat n. Nämä hanskat erottuvat halvemmista hanskoista siten, että hanskoissa on kahdesta nivelestä taipuvat sormet, sekä taipuva peukalo. Vapor-malliston edullisin hanska, mutta silti äärimmäisen mukavan tuntuinen. Hanskat ovat vähän käytetyt, tosin käytön jälkiäk. Muotoiltu hanska, joka on heti valmis käyttöön.


Päällinen on synteettistä n. Easton Mako JR -jääkiekkohanska suojaa aivan uudella tavalla sormien ja kämmenselän välisen alueen. Pintamateriaali mattapintainen polyesteri ja vahvistettu kennoverkko. Kaikki suojatoppaukset yksitiheysvaahtoa.


Sormissa multisegment suojaosat: peukalo yksiosainen, pikkurilli kaksiosainen, muut . Täältä löydät verkkokauppamme erilaiset jääkiekkosuojat, muun muassa kypärät, polvisuojat, hartiasuojat, hanskat , jääkiekkohousut, hammassuojat, alasuojat ja kyynärsuojat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje