Kupittaan savi leimat

Yhtiön tuotevalikoimaan kuului tiilien ja laattojen lisäksi myös keraamisia käyttö- ja koriste-esineitä. Hieman myöhemmin alettiin myös tuoda Englannista hienompaa, valkoista savea. Tämän ajan esineiden pohjaan oli toisinaan painettu pyöreäksi sommiteltu KS OY TURKU - massaleima. Kupittaan Savi maljakko viestiä 2. Merkintä on kuitenkin usein hieman .

Entä tiesitkö, miten Suomi-Design. Leimoja en ole tunnistanut. Bavaria, Jeanette Germany.


Kukat vaikuttavat siirtokuvilta, mutta . Kaunis, vanha ja todennäköisesti kohtuu harvinainen, Arabian kannu ,tilavuus 3L korkeus 26cm, leiman vieressä pohjassa hiushalkeamat näkyy kuvissa (ei näy päältä) mielellään nouto , voin myös postittaa. Hinta sisältää arvonlisäveron ja kotimaan postikulun. Hyväkuntoinen, kaunis vihreä sävy.


Harvinaisen hyväkuntoinen kahvakin.

Numeroitu ja signeerattu (VM),. KUPITTAAN SAVITEOLLISUUS OY Per. Pohjassa leimat made in Finlan SS. Vain normaalia käytön jälkeä. Nouto tai postitus ärrä-paketissa, ,euroa os.


Myyntihinta: 2- 3€. En ole itse löytänyt mistään täysin samannäköistä esinettä. Tutkailin niitä ja joissain ei ole Arabian leimaa laisinkaan.


Minulla on läjäpäin vanhoja Arabian astioita saatu mummoilta yms. Yksi syy on varmasti se, että. Näiden tuotteiden pohjalta löytyi usein hieman epäselvä ”KS OY TURKU” - leima. Postitalo näyttä keltatiileltä, mutta pinta on klinkkeriä, joka on poltettu Turussa.


Tiedot materiaaleista, valmistusvuosista, leimoista ja suunnittelijoista auttavat keräilijä. Kirjastojen yhteistietokannassa Melindassa on lisää:. Minua viehättävät juuri niiden ei niin viimeisen päälle hiotut muodot ja maalaukset joita joku voisi sanoa kömpelönpuoleisiksi, toiset että niissä on käsityön leima. Niin juu, on noissa toisissakin jotkut leimat pohjissa.


En vaan ymmärrä noista juuri mitään :D.

No Arabian varmaan tunnistat jos näet ja Ruotsin vastaava on se hmm Rönstrand? Mutta en muista tarkkaan, olikohan astiaston eikä firman nimi. Vaikka näissä onkin kannet korjattu, niin pidän näitä mukavana löytönä. Kuva Tällaiset merkinnät. Pitäisi olla melko harvinaiset.


Tämä ei ole välttämättä apteekki aineistoa. Helsingissä ei ole paljon kellertäviä rakennuksia. Rapattuja empiretaloja tietenkin, mutta ei muilla materiaaleilla toteutettuina.


Klinkkerin pinnassa on postileimoja, eli osattiin hauska konseptiointi jo . Eli kyseessä on kupittaa savi keräily astiasto pohjassa on leima ja edessä lukee kupittaan savi matti maija ainut vika on matin kengästä on lähtenyt palanen muuta sitä ei näy edestä päin. Hinnasta voidaan viellä keskustella. Ja tietenkin voi soittaa tai lähetää sähköpostia .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje